Határtalan élmény Vízitaxi gyorshajóval akár 25 személy részére
Határtalan élmény Luxus motor yacht akár 10 személy részére
Vitorlázás, vitorlás bérlés Kellemes családi túravitorlázás
Határtalan élmény Vízitaxi gyorshajóval akár 25 személy részére
Kerékpárszállítás
Vízitaxi szolgáltatás A leggyorsabb út bármely Balaton-parti településhez
Naplemente a Balaton közepén Ennél romantikusabbat keresve sem talál

BalatonUnlimited

utazz korlátok nélkül a Balatonon

Online bankártyás fizetés

Általános Szerzũsi Feltételek

Vitorlás kishajó balatoni hajóbérlésére

Jelen “Általános Szerződési Feltételek” megállapodás (a továbbiakban, mint ÁSzF,) létrejött egyrészről a Roaming World Utazásszervező Korlátolt Felelősségű Társaság (szh.: 8800 Nagykanizsa, Kaposvári u. 56., Cg.:20-09-064075, asz.: 11788261-2-20, képviseli: Tóth József ügyvezető), a továbbiakban mint Bérbeadó, és a Hajó Bérleti Szerződésében megjelölt Bérlő, aki lehet természetes személy, illetve valamely társaság képviseletében eljáró személy, a továbbiakban mint Bérlő között az alábbi feltételekkel:
A Bérlet tárgya: a bérbeadó tulajdonában, vagy üzemeltetésében levő vitorlás kishajó(k).
A hajóbérlemény bázis-, vagy visszaadási kikötője: Fenyves Yacht Klub – Balatonfenyves.

I. Általános bérbeadási feltételek

II. A Hajó használata, üzemeltetése

A Bérbeadó a Hajó bérbeadásakor, majd a bérbeadás ideje alatt, a Hajó vezetőjére vonatkozóan (a bemutatott érvényes vezetői engedélye alapján), feltételezi a hatályos vízi közlekedési szabályok teljes körű ismeretét.
A nem rendeltetésszerű használat rendkívüli szerződésszegésnek minősül és azonnali szerződésbontással jár. Az azonnali szerződésbontás esetén a hajóbérlést meg kell szakítani, a teljes bérleti díjat, illetve a Bérbeadó minden olyan kárát, amely a hajóban keletkezik és a megkötött biztosítási megállapodás nem fedezi (pl.:önrész, szándékos károkozás), meg kell fizetni.

II/1 Általános üzemeltetési feltételek

II/2 A Hajó használata viharban

A Hajó(k) teljes körűen megfelelnek a Balatonra előírt biztonsági követelményeknek, így biztonságosak viharban is, de nem szakszerű használat folytán viharban olyan sérülések keletkezhetnek a hajótesten, motorban, kötélzeten, vitorlázaton, melyek már veszélyezte(the)tik a Hajón tartózkodók testi épségét és/vagy a Hajó épségét.
E szerződés értelmében a „vihar (előre) jelzés” alatt az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) által üzemeltetett és a Balaton partján a víz felől látható villogó fényjelző készülékek jelzéseit, illetőleg az OMSZ weboldalán található vihar előrejelzéseket kell érteni.

III. A Hajó átadása

IV. A Hajó visszavétele

V. A hajóbérlet foglalás vagy visszamondás

VI. Fizetési módok

VII. Vonatkozó jogszabályok:

261/2008. (XI. 3.) Korm. rendelet a vízi személyszállítás feltételeiről, 2012. évi XLI. törvény a személyszállítási szolgáltatásokról, 2000. évi XLII. törvény a víziközlekedésről.
Fentiek rendelkezéseit szerződő felek magukra nézve kötelezőnek ismerik el.

Ha kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, akkor kérem töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy keressen meg valamelyik elérhetőségünkön.

  Elérhetőségeink

  Roaming World Utazásszervező Kft.

  8646 Balatonfenyves,
  Vörösmarty u. 10.
  Telefon: +36 (30) 942 3649
  E-mail: info@balatonunlimited.hu
  www.balatonunlimited.hu