Határtalan élmény Luxus motor yacht akár 10 személy részére
Vitorlázás, vitorlás bérlés Kellemes családi túravitorlázás
Vízitaxi szolgáltatás A leggyorsabb út bármely Balaton-parti településhez
Naplemente a Balaton közepén Ennél romantikusabbat keresve sem talál

BalatonUnlimited

utazz korlátok nélkül a Balatonon

Online bankártyás fizetés

Általános Szerződési Feltételek

Vitorlás kishajó balatoni hajóbérlésére

Jelen “Általános Szerződési Feltételek” megállapodás (a továbbiakban, mint ÁSzF,) létrejött egyrészről a Roaming World Utazásszervező Korlátolt Felelősségű Társaság (szh.: 8800 Nagykanizsa, Kaposvári u. 56., Cg.:20-09-064075, asz.: 11788261-2-20, képviseli: Tóth József ügyvezető), a továbbiakban mint Bérbeadó, és a Hajó Bérleti Szerződésében megjelölt Bérlő, aki lehet természetes személy, illetve valamely társaság képviseletében eljáró személy, a továbbiakban mint Bérlő között az alábbi feltételekkel:
A Bérlet tárgya: a bérbeadó tulajdonában, vagy üzemeltetésében levő vitorlás kishajó(k).
A hajóbérlemény bázis-, vagy visszaadási kikötője: Fenyves Yacht Klub – Balatonfenyves.

I. Általános bérbeadási feltételek

II. A Hajó használata, üzemeltetése

A Bérbeadó a Hajó bérbeadásakor, majd a bérbeadás ideje alatt, a Hajó vezetőjére vonatkozóan (a bemutatott érvényes vezetői engedélye alapján), feltételezi a hatályos vízi közlekedési szabályok teljes körű ismeretét.
A nem rendeltetésszerű használat rendkívüli szerződésszegésnek minősül és azonnali szerződésbontással jár. Az azonnali szerződésbontás esetén a hajóbérlést meg kell szakítani, a teljes bérleti díjat, illetve a Bérbeadó minden olyan kárát, amely a hajóban keletkezik és a megkötött biztosítási megállapodás nem fedezi (pl.:önrész, szándékos károkozás), meg kell fizetni.

II/1 Általános üzemeltetési feltételek

II/2 A Hajó használata viharban

A Hajó(k) teljes körűen megfelelnek a Balatonra előírt biztonsági követelményeknek, így biztonságosak viharban is, de nem szakszerű használat folytán viharban olyan sérülések keletkezhetnek a hajótesten, motorban, kötélzeten, vitorlázaton, melyek már veszélyezte(the)tik a Hajón tartózkodók testi épségét és/vagy a Hajó épségét.
E szerződés értelmében a „vihar (előre) jelzés” alatt az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) által üzemeltetett és a Balaton partján a víz felől látható villogó fényjelző készülékek jelzéseit, illetőleg az OMSZ weboldalán található vihar előrejelzéseket kell érteni.

III. A Hajó átadása

IV. A Hajó visszavétele

V. A hajóbérlet foglalás vagy visszamondás

VI. Fizetési módok

VII. Vonatkozó jogszabályok:

261/2008. (XI. 3.) Korm. rendelet a vízi személyszállítás feltételeiről, 2012. évi XLI. törvény a személyszállítási szolgáltatásokról, 2000. évi XLII. törvény a víziközlekedésről.
Fentiek rendelkezéseit szerződő felek magukra nézve kötelezőnek ismerik el.

Ha kérdése van, vagy időpontot szeretne egyeztetni, akkor kérem töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy keressen meg valamelyik elérhetőségünkön.

  Elérhetőségeink

  Roaming World Utazásszervező Kft.

  8646 Balatonfenyves,
  Vörösmarty u. 10.
  Telefon: +36 (30) 942 3649
  E-mail: info@balatonunlimited.hu
  www.balatonunlimited.hu